Communicatie en fondsenwerving voor goede doelenGoede doelen zijn van groot belang voor onze samenleving. De samenhang die dergelijke organisaties bieden is veel mensen veel waard. De oprichter van Move Fundraising heeft veel ervaring in deze branche als het gaat om communicatie- en fondsenwervingsvraagstukken en kan ook uw organisatie helpen.

Communicatie & Fondsenwerving

Communicatie als boost voor uw organisatie?

Hoe kan een organisatie die meer dan 100 jaar bestaat aantrekkelijk blijven? Hoe kan het relevant blijven voor een grote groep mensen in onze samenleving. Of nog sterker hoe kan het groeien in aantrekkingskracht en nieuwe vrienden aan zich binden?

Voor diverse organisaties heeft Robert in het verleden verschillende marketingacties bedacht. Zo kreeg het Leger des Heils met 50|50 Soup een enorme boost in bekendheid, waardering en geefbereidheid. Het leverde ook vanuit de reclamewereld veel waardering op met als resultaat een SAN-accent en een Esprix.

Voor KidsRights werd de zorg over het niet behalen van de Millennium Development Goals zichtbaar gemaakt met een schokkende filmclip.

Voor de KNRM en Reddingsbrigade Nederland werd vooral ingezet op free publicity en een zeer actief persbeleid. Met relatief weinig middelen werd de zichtbaarheid, bekendheid en waardering aanzienlijk vergroot. Naast het actieve persbeleid werden voor beide organisaties ook allerlei producties onder de loep genomen. Door dit proces werden op basis van kennis over diverse klantgroepen de communicatieboodschappen aangepast. 

Move gelooft dat in beweging komen en brengen de beste manier is om zaken te veranderen. Bekijk de andere projecten van Move Fundraising.

Move helpt ook uw organisatie van harte.