Communicatie & fondsenwerving voor goede doelen.Veel organisaties hebben een serieuze financieringsuitdaging. In veel gevallen zijn communicatie & fondsenwerving binnen deze organisaties enorme issues geworden. Voor deze organisaties biedt Move een doelgerichte oplossing.

Over Move

Met concrete activiteiten & projecten (en met ruim 25 jaar communicatie- & fondsenwervingservaring) heb ik veel organisaties geholpen. Move Fundraising is jong, maar heeft al meer dan een kwart eeuw ervaring.

Ruime ervaring in fondsenwerving
Move is begin 2013 opgericht door Robert van Boven. Vanuit een jarenlange ervaring op het gebied van communicatie en fondsenwerving helpt Move organisaties met communicatie en fondsenwervingsuitdagingen.

Interim management
Regelmatig hebben goede doelen (om welke reden dan ook) behoefte aan tijdelijke arbeidscapaciteit op het gebied van communicatie en fondsenwerving. Voor deze organisaties kan Move Fundraising in overleg met u een oplossing in de vorm van interim management bieden.

Projectbasis
Uiteraard is het ook mogelijk om Move in te schakelen voor specifieke projecten op het gebied van communicatie en fondsenwerving.

Denk hierbij als positioneringsvraagstukken, maar ook optimalisatie van onderdelen van huidige fondsenwervingsmethoden of strategische onderwerpen als planning & control ten behoeve van communicatie en fondsenwerving.

Neem contact op als u wilt weten wat Move Fundraising voor uw organisatie kan doen.