Stichting DierenLot helpt dieren in NederlandDierenLot doet dit door steun te bieden aan lokale en regionale dierenwelzijnsorganisaties als opvangcentra en dierenasiels. De hulp van DierenLot is praktisch en bestaat uit financiële hulp en/of materiële hulp zoals het beschikbaar stellen van dierenambulances. DierenLot kan dit alleen doen door de steun van vele duizenden dierenliefhebbers.

DierenLot

Opdrachtgever: Stichting DierenLot

Website: www.dier.nu

Doelstelling: Ontwikkeling partnershipstrategie

Stichting DierenLot is een jonge, pragmatische organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn in Nederland. De organisatie ondersteunt lokale en regionale dierenhulporganisaties (financieel en materieel). De organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak en een heldere communicatiestijl: simpel, luid en duidelijk.

DierenLot realiseert zich dat de kracht van een boodschap in de herhaling zit en schuwt het niet om die boodschap te herhalen. Iedereen moet kunnen begrijpen dat de zorg voor dieren een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. DierenLot wil niemand uitsluiten als het gaat om het delen van deze verantwoordelijkheid.

Om de aandacht voor dierenwelzijn in Nederland te verhogen wil DierenLot een actieve partner zijn voor het bedrijfsleven, maar zoekt ook partners die hieraan willen bijdragen.

De opdracht aan Move Fundraising was om te helpen bij de ontwikkeling van visie en werkwijze met betrekking tot partnerships. Naast deze strategische ondersteuning heeft Move Fundraising enkele jaren inhoudelijke bijdragen geleverd aan de 'Landelijke dag dierenhulpverlening' in Gorinchem.

Neem contact op als u wilt weten wat Move Fundraising voor uw organisatie kan doen.