Het Epilepsiefonds zet zich al ruim 120 jaar in voor mensen met epilepsieHet Epilepsiefonds wil ervoor zorgen dat epilepsie een behandelbare aandoening wordt waar mensen zo min mogelijk last van hebben. Verder subsidiërt het fonds wetenschappelijk onderzoek omdat epilepsie nog steeds niet te voorkomen en niet te genezen is. Het Epilepsiefonds biedt verschillende vormen van hulpverlening, zoals individuele subsidie, subsidie voor projecten, leenregeling alarmapparatuur. Voor mensen met epilepsie die niet zelfstandig op vakantie kunnen, organiseert de organisatie speciale vakantiereizen.

Epilepsiefonds

Opdrachtgever: Epilepsiefonds

Website: www.epilepsie.nl

Doelstelling: Bewustwording, merkbeleving, gewenste positionering en stijging van inkomsten

In samenwerking met Jurjen Procee heeft Move een tweetal strategische sessies Positionering & Merkbeleving ten behoeve van het Epilepsiefonds gehouden. Belangrijk component hierin was bewustwording van het merk dat de organisatie is, de waarden waar de organisatie voor staat en op welke wijze het fonds wordt beleefd.

Tijdens deze sessies is aandacht geschonken aan de beleving van goede doelen in het algemeen en de 'stuurbaarheid' hiervan. De sessies moeten bijdragen aan een sterkere focus en doelgerichtheid van eigen (fondsenwervende) activiteiten.

In aanvulling op de strategische sessies is er, na uitgebreide analyse van de huidige fondsenwervende activiteiten een aanbeveling aan directie en de raad van toezicht gedaan betreffende verbeterpunten op het gebied van fondsenwerving. Deze aanbevelingen zijn door de organisatie opgepakt en moeten bijdragen aan een verbetering van positionering en verhoging van inkomsten.

Neem contact op als u wilt weten wat Move Fundraising voor uw organisatie kan doen.