Soms hebben hulpverleners ook zelf hulp nodigStichting Hulp voor Hulpverleners is opgericht naar aanleiding van de constatering dat agressie en geweld tegen hulpverleners steeds meer toeneemt en dat de opvang en nazorg van hulpverleners niet voldoende goed is geregeld. Hulpverleners staan te allen tijde klaar voor onze maatschappij, maar verdienen ook de hulp die ze nodig hebben na bijvoorbeeld een traumatische ervaring.

Hulp voor Hulpverleners

Opdrachtgever: Stichting Hulp voor Hulpverleners

Doelstelling: Ontwikkeling fondsenwervende activiteiten ten behoeve van het werk van Hulp voor Hulpverleners.

Move heeft Stichting Hulp voor Hulpverleners geholpen met hun fondsenwerving.

Voor sommige mensen, instellingen, organisaties en bedrijven betekent steun het overmaken van een financiële bijdrage. Natuurlijk was Hulp voor Hulpverleners daar heel blij mee, want de activiteiten, campagnes en projecten kostte nu eenmaal geld. Maar niet alles is te organiseren met geld. De organisatie kreeg ook de steun van veel vrijwilligers die zich dagelijks inzette voor het helpen, begeleiden en ondersteunen van hulpverleners die hulp nodig hadden en nog steeds hebben.

De opdracht aan Move Fundraising was om fondsenwervende activiteiten te ontwikkelen waardoor deze organisatie zijn werk nog beter kon doen. Naast deze activiteiten heeft Move ook een bijdrage geleverd aan de implementatie van een nieuw CRM-systeem ten behoeve van Hulp voor Hulpverleners.

Neem contact op als u wilt weten wat Move Fundraising voor uw organisatie kan doen.