Hoe leuk kan voor kinderen het verblijf in een ziekenhuis wordenIedereen heeft het wel eens meegemaakt. Moeten ervaren … kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes en buurtkinderen, die in een ziekenhuis belanden. Iedereen voelt zich daarbij betrokken. Want, wij willen toch het beste voor onze jeugd. Uit eigen ervaring weten we dat een ziekenhuisverblijf van 1 dag dan al als een lange week aanvoelt. Elke leuke afleiding is dan ook een welkome afwisseling tijdens het ziekenhuisverblijf.Muziek en kinderen.

Muziekids

Opdrachtgever: Stichting Muziekids

Website: www.muziekids.nl

Doelstelling: Advies en ontwikkeling fondsenwervende activiteiten ten behoeve van stichting Muziekids.

Move helpt Stichting Muziekids met hun fondsenwerving. Stichting Muziekids kan niet zonder de steun van derden, maar steun is een ruim begrip.

Voor sommige mensen, instellingen, organisaties en bedrijven betekent steun het overmaken van een financiële bijdrage. Natuurlijk is Muziekids daar heel blij mee, want de studio's en de begeleiding aan de kinderen kosten nu eenmaal geld. Maar niet alles is te organiseren met geld. De organisatie krijgt ook de steun van veel vrijwilligers die zich dagelijks willen inzetten om de droom van Muziekids waar te maken.

De opdracht aan Move Fundraising is om fondsenwervende activiteiten te ontwikkelen waardoor deze organisatie zijn werk nog beter kan doen.

Neem contact op als u wilt weten wat Move Fundraising voor uw organisatie kan doen.