Een lastige boodschap op een impactvolle wijze onder de aandacht brengenOpen Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

Open Doors

Opdrachtgever: Stichting Open Doors

Website: www.opendoors.nl

Doelstelling: Advies en ontwikkeling fondsenwervende activiteiten ten behoeve van stichting Open Doors.

Move Fundraising heeft voor Open Doors een fondsenwervingsstrategie ontwikkeld.
Deze strategie moet leiden tot een groei van inkomsten ten behoeve van de doelstelling van Open Doors: versterken en bemoedigen van vervolgde christenen en het voorlichten en betrekken van christenen in Nederland. Move heeft alle fondsenwervende activiteiten van Open Doors onderzocht en voor ieder onderdeel aanbevelingen, maar ook nieuwe mogelijkheden beschreven.

Naast deze strategische ondersteuning heeft Move Fundraising ook een belangrijke stap gezet in de uitvoering van dit plan. Move Fundraising adviseert dus niet alleen, maar bewijst ook dat strategische verandering loont. In het eerste jaar van uitvoering van activiteiten volgens de nieuwe strategie zijn de inkomsten enorm toegenomen.

Neem contact op als u wilt weten wat Move Fundraising voor uw organisatie kan doen.