Extreme sports in een kikkerlandjeDat het redden van mensen ook een sport heeft voortgebracht is een goed bewaard geheim. In de hele wereld doen vele tienduizenden mensen aan de sport Lifesaving. Ook in Nederland wordt de sport beoefend, we zijn er zelfs enorm goed in. In september 2016 zullen voor het eerst in de geschiedenis de Wereldkampioenschappen Lifesaving in Nederland worden gehouden.

WK Lifesaving 2016

Werkgever: Stichting Reddingsbrigade Nederland WK Lifesaving 2016

Website: www.lifesaving2016.com

Doelstelling & Resultaat: Realisatie communicatiekanalen en huisstijlontwikkeling

In de periode dat de oprichter van Move Fundraising werkzaam was als Hoofd Communicatie & Fondsenwerving van Reddingsbrigade Nederland heeft hij de eerste aanzet gegeven voor de look & feel voor dit unieke evenement. Voor Reddingsbrigade Nederland is dit WK een unieke kans om diverse doelen te bereiken. Mensen interesseren voor deze fraaie sport, vrijwilligers werven, inkomsten verhogen en vooral zichtbaarheid en waarderen voor deze mooie organisatie vergroten.

Met de ontwikkeling van een verfrissende huisstijl, website en de inrichting van social mediakanalen is de eerste stap gezet in de richting van een spetterend wereldkampioenschap 2016 in Noordwijk aan Zee en Eindhoven.

Resultaat: Realisatie huisstijl, website, social media.

Onderdelen van het succes:
- Realisatie marketing & communicatieplan
- Huisstijl ontwikkeling
- Ontwikkeling website
- Strategie inzet social media

Neem contact op als u wilt weten wat Move Fundraising voor uw organisatie kan doen.